Menu Luk

Efterårsnyt 2017

Sommeren går på hæld efter en meget blæsende og våd omgang, som man næsten ikke kan kalde for sommer.

Men nu står sæson 2017-2018 for døren og efteråret begynder så småt at presse på.
Og hvad er der så sket i de seneste par måneder i 4621 Gadstrup og GIF og hvad skal der ske i de næste par måneder?????

GIF SPASdag har været afholdt igen med masser af sjov, bevægelse og aktiviteter for hele familien. Læs gerne om dagen og se billederne på http://gadstrup-if.dk/tak-for-endnu-en-dejlig-gif-spasdag-2017/

Afdelingerne er i fuld gang med deres hold og aktiviteter.

Ramsø Hallen er i fuld sving med at få genopført og udvidet hal 2 efter branden i foråret 2016. Især gymnastikafdelingerne har lidt under manglen på hal 2 og ser i den grad frem til at rykke ind igen i starten af 2018. Billeder og udvikling i projektet kan følges på http://ramsoehallen.dk/

Men den “anden ende af hallen” skal vi også gerne have fikset, så motion kan forsætte deres innovative udvikling i passende rammer. Men er det så kun motion som får glæde af det? Det skal være en bred og udviklende løsning, som så vidt muligt fremtidssikrer tiltag af frivillige i 4621 området, der gerne vil bidrage til en endnu bedre by at bo og opholde sig i. Og der har motionsafdelingen i den grad fat i noget. Der bliver ved med at blive udviklet hold og tiltag, som alle i 4621 kan gøre brug af. Det samlede projekt og endelige vision skal udarbejdes henover efteråret og vinteren i tæt samarbejde mellem Roskilde Kommune, Ramsø Hallens bestyrelse og GIF afdelinger, især motionsafdelingen.

Onsdag d. 20 september er der reception i anledning af netop hal 2 projektet i Ramsø Hallen, og der vil i samme omgang blive taget første politiske spadestik til Multibanen/aktivitetspladsen, som GIF har arbejdet på at finde økonomi til siden starten af 2016. Nu er det lykkes at få samarbejder og fællesskab sammen økonomi til at falde på plads, så vi håber, at se et dejligt løft af udendørsområdet bagved Ramsø Hallen til gavn for alle borgere, skole, afdelinger, medlemmer i 4621.

Økonomien til projektet er et bredt samarbejde mellem Roskilde Kommune, Gadstrup Skole, afdelingerne i GIF, Lokale og anlægsfonden, Nordea, GIF’s venner, Østifterne. Med god og bred opbakning fra de omkring liggende institutioner.

Vi glæder os til at præsentere den endelige løsning for aktivitetsområdet bag Ramsø Hallen inden udgangen af oktober 2017.