Menu Luk

En lille nytårshilsen

Godt nytår!

Gadstrup IF har i 2020, som alle andre foreninger, været præget af Covid 19 hele året.

Mange aktiviteter og arrangementer har været aflyst og dermed ikke gennemført, desværre. Det betyder, at bevægelse og aktivitet i afdelingerne og for alle medlemmerne i den grad lider og sukker efter alle de gode, sjove og skønne bevægelsesformer Gadstrup IF’s afdelinger kan tilbyde.

Vi vil dog forsat sige stort tak til vores sponsorer og samarbejdspartnere:

Snoldelev maleren
HBF: Henrik Blom Frederiksen, tømrer- og snedkervirksomhed
Dagli’ Brugsen Gadstrup
OK benzin, diesel, el og mobil
Viby Genbrug
Lions

Se mere på siden SPONSORER

2021 er begyndt med endnu en forlænget nedlukning og med lange udsigter til bred brug af faciliteter og aktiviteter igen for alle borgere i 4621 samt medlemmer af afdelingerne.

2021 bliver også året, hvor Gadstrup IF skal have ny formand, da den nuværende formand efter 7 år på posten har besluttet at stoppe ved den kommende generalforsamling. Gadstrup IF er en paraply organisation for 7 gode idrætsafdelinger med mange medlemmer, sjov og bevægelse. Men GIF er i lige så høj grad et godt og relevant netværk med masser af vidensdeling og aktiviteter i både de enkelte afdelinger, som samarbejde i mellem afdelingerne, i hovedafdelingen samt med relevante partnere i lokal samfundet. 

Læs mere på: Gadstrup IF søger ny Formand/Formandinde

Så hvis du har interesse i at stå i spidsen og forsætte et godt relevant netværk og paraply organisation for idræt i og omkring Ramsø Hallen samt hele 4621 Gadstrup, så gi’ et ring på 30459829 eller en mail på eriksen.faaborg@os.dk til den nuværende formand. Det er selvfølgelig også muligt at kontakte en fra selve bestyrelsen eller forretningsudvalget – se mere på denne side: Bestyrelsen