Menu Luk

Forårsnyt fra Gadstrup IF

Så kom der lidt varme i luften og noget sol og forårspip fra fuglene.

Og måske det har smittet af på hele 4621 helt ind til Roskilde Kommune.

Ramsø Hallen har fået udarbejdet udbudsmateriale til den kommende genopbygning og udvidelse af Hal 2. Der er ingen tvivl om, at det er meget omfattende at få alle kriterier og ønsker til at hænge sammen med den endelige økonomi, men vi er fortrøstningsfulde som hovedforening, at vi i bredt samarbejde finder den bedst mulige løsning for både skole, gymnastikken og idrætten som helhed i hal 2.

Den nuværende projektbeskrivelse, siger ultimo november, så er hallen færdig og klar til brug. Det glæder vi os til. Se evt. mere på Ramsø Hallens hjemmeside: Ramsø Hallen

Men udendørsområdet sker der også lidt på. Kultur- og idrætsudvalget har netop indstillet til byrådet, at der støttes med penge til etablering af en multibane bag Ramsø Hallen. Hvor den helt præcis skal placeres, kommer selvfølgelig med i betragtning i forhold til udvidelsen af hal 2 i Ramsø Hallen og brugen af nuværende lys/fodboldbane.

Indhold af tilbuddet fra UNO multibane:

DBU Multibane 20 x 40 m – Multisport kunstgræs der tilgodeser mange idrætsgrene og formål. Banen er udført i ekstruderet plast. Rammen er udført i galvaniseret stål. Bandernes solide konstruktion sikre en utrolig vandalismeresistent løsning, som samtidig skaber en fordelagtig støjsvag bane.
Banens størrelse gør det muligt at spille flere typer af boldspil, herunder fodbold, håndbold, hockey,   basketball, tennis, høvdingebold, volleyball m.fl.

Integreret aktiviteter: Mål på lang og tværs – Basketball stativer – Multinet støtter til diverse spil over net – Interaktiv Boldvæg med spændende illustrationer – Tribune til ophold udover banden – Lys så anlægget kan bruges hele året rundt.

Handicapvenlig låge -Aktivitetsspot til motionister – løb/cykel o Rute informationer – rossfit træningsmuligheder -Multifunktionelle møbler der kan formes som en Pannabane -Fodboldteknisk område -Fodboldgolf / Frisbeegolf standere -Agility- og koordineringstræning -Pavillon -Løbebane 100 m.

Som hovedforening glæder vi os på vegne af idrætten, samarbejdet med skole og kommune og nærliggende institutioner til at tilføre 4621 ny inspirerende idrætsanlæg til glæde for især idrætslivet, men også alle borgere i 4621.

Gang i Gadstrup, ja, det tror jeg da vist nok man kan sige 🙂