Menu Luk

Sommernyt fra Gadstrup IF

Gadstrup IF har igennem sommeren nydt at vejret har vist sig fra sin meget gode og måske lidt for varme side.

De fleste afdelinger holder som altid et velfortjent hvil i sommeren, men især gymnastik ligger ikke på den lade side. Op til flere træningssamlinger og ikke mindst åbne træninger har været planlagt igennem hele ferien. Håndbold har også holdt idrætten vedlige og haft seniortræninger hele sommeren og U14 pigerne har været i Italien med stor succes både ift. placering og det sociale udbytte.

Multibanen blev næsten færdig lige efter sommerferien satte ind, hvilket betyder, at banen i princippet er taget i brug af borgerne i 4621. Dejligt at se og opleve børn, unge og familier bruge det nye anlæg. Der mangler forsat nogle småting, så den officielle indvielse lader vente på sig lidt endnu.

Aktivruten ligger lige nu hos kommunen til godkendelse ift. skiltning især i moseområdet. Vi forventer bestemt at det brede samarbejde med især skolen og også kommunen snart kan få sin fulde udfoldelse.

I samarbejde med FDF Snoldelev-Gadstrup har Gadstrup IF været med til præge en udviklingsplan for den gamle sportsplads midt i Gadstrup by. Det har resulteret i at der nu står en lege- og bevægelsesplads, som kan rumme både de helt små børn, de lidt større børn, unge og familierne samt motionisterne. Pladsen er blevet yderligere prydet med nogle flotte tilgængelige shelters hos FDF. Området omkring FDF hytten er endnu ikke helt på plads og der mangler noget beplantning på hele pladsen også, men godt bliver det. Især at det er en del af en udviklingsplan, så pladsen kan udvikles yderligere i den kommende årrække til gavn for alle borgere i 4621 Gadstrup.

Nu glæder vi os til at afholde Gadstrup Dagen, som i år bliver lørdag d. 8 september fra kl. 10-16. Der er gratis morgenkaffe og “basser” til de første 250 morgenfriske forældre, deltagere, borgere fra kl. 9.30-10.30.
Læs mere om program og invitation her: Gadstrup Dagen 2018.

Vel mødt, vi ses til Gadstrup Dagen.