Menu Luk

OK støtte 2018

Hvert år glæder GIF sig til starten af sommeren, fordi der får vi overrakt check for det forrige års opnåede støtte via OK.

I år nåede vi lidt længere hen på sommeren inden vi kunne få taget det officielle billede og få overrakt den dejlige check, men støtten er værd at vente på.

26.155 kr. er det blevet til i løbet af 2017. Esben fra Dagli’ Brugsen Gadstrup sørger for et godt og relevant samarbejde både omkring OK og GIF men også i forhold til vores andre aktiviteter og engagementer i GIF som helhed og i de enkelte afdelinger. Tak for det!

Lige om lidt står Gadstrup Dagen for døren, lørdag d. 8 september kl. 10-16 ved og i Ramsø Hallen, Ramsømaglevej 19, 4621 Gadstrup. Her går bl.a. noget af støtten via OK og Dagli’ Brugsen til at afholde denne event og aktivitet. Læs mere om dagens program her: Gadstrup Dagen 2018

Tak til alle som har et OK benzin/diesel tank kort, mobil abonnement eller el abonnement eller flere af tingene. Det hele tæller og er du nysgerrig på, hvordan du kan støtte Gadstrup IF via OK, så læs mere her: OK støtter GIF 

Så husk at tanke hos OK (i hele landet) og handle og tanke hos Dagli’ Brugsen Gadstrup 🙂