Menu Luk

Nyt fra efteråret og den begyndende vinter

Efteråret er ved af være slut og vi har netop fået en forsmag på vinteren ved weekendens snefald. Alt er begravet……men idrætten i og omkring Ramsø Hallen og i GIF er i fuld sving.

Alle afdelinger har fået startet godt op på sæson 2015-2016. Flere af afdelingerne har været afsted til DM og NM, hvilket har bragt flotte resultater med retur. Tillykke til alle medalje vindere i GIF.

Natsport er kommet godt fra start og er nu klar til 3. omgang natsport d. 27 november, hvor gymnastik (GIFG) kommer og hjælper med en god omgang spring og meget mere til alle.

dias1Natsport forsætter og er herefter fredag d. 19 december. Vi er super glade for at se masser af børn og unge, som finder vej til fællesskab og aktivitet fredag aften. Det skaber gode sociale relationer og en bedre tryghed for alle i og omkring 4621.

Henover vinteren er der flere forskellige arrangementer i hallen især juleafslutninger i de fleste af afdelingerne og ikke mindst fastelavn, som afholdes fælles i GIF lørdag d. 6 februar fra kl. 10-13.

GIF har været til RIU 1/2 årsmøde, til reception ved Dagli’ Brugsens “genåbning”, holdt bestyrelsesmøder, ansøgt om midler til en aktivrute rundt i byen, opstartet netværk og samarbejde mellem skole, foreninger, lokale iværksættere og handelsfolk i løbet af det seneste års tid. Vi håber, at de små skridt kan skabe gode relationer til en bedre sammenhæng i og omkring 4621 til gavn for alle borgerne, unge som ældre, med fokus på aktivitet og sociale relationer samt fællesskaber på tværs.

Med ønsket om en forsat god vinter og god jul samt nytår,

Helle Eriksen, Formand Gadstrup IF.