Menu Luk

Forårsnyt Gadstrup IF

Blomsterne begynder så småt at titte frem og mon ikke snart, at der kommer lidt mere varme i luften.

Det håber Gadstrup IF i hvert fald.

Det har været et par lange måneder med meget kulde og øv vejr. Multibanen står fint klar til at blive færdiganlagt i form af kunstgræs og gummibelægning. Vi glæder os i den grad til at tage den i brug, så snart temperaturen er kommet lidt mere stabilt i plusgrader.
Hal 2 i Ramsø Hallen blev flot indviet lørdag d. 10 marts. Mange gæster og publikum var mødt op for at se de flotte opvisninger fra GIFG mini og juniorpiger, taler fra Roskilde kommunes borgmester samt formand fra halbestyrelsen og formand for Gadstrup IF. Efter taler og opvisninger blev trampoliner, springmåtter og pomfritgrav taget i brug af alle gymnasterne. En milepæl i en lang, lang periode og mange, mange frivillige timer for at få en udvidelse af hal 2 og et godt og udviklende springcenter.

Genbrug der batter: Jorden, som blev gravet væk for at gøre plads til udvidelse af hal 2 og det jord, som er skrabet af for anlæggelse af multibanen, ja, det ligger nu som en fint formet jordhøj, der skal fungere som udsigtsområde, legeområde, opvarmnings- og træningsfacilitet, støjvold, kælkebakke mv. Det er dejligt at kunne bidrage til både at gøre noget godt for miljø og genbrug men især for alle medlemmer af GIF og byens borgere.

Og hvad er så næste skridt: aktivruten, som der har været arbejdet på igennem et par år i samarbejde med skolen og motionsafdelingen, skal nu til sin sidste fase. Og i den fase ligger bl.a. at der skal etableres det længe ventede legeplads område på den gamle sportsplads i forbindelse med et træningsfacilitets/crossfit område. Kommunen er i fuld sving med at kigge på løsningsmuligheder og det foregår i tæt samarbejde med GIF og FDF (som jo fik bygget en fin ny hytte på området sidste år). Hvis du har konkrete input til den gamle sportsplads, så tag gerne fat i os hurtigst muligt. Kontakt formand Helle Eriksen, Eriksen.faaborg@os.dk

Er DU klar til foråret og sæson 2018……det er vi!